Pozivamo vas na drugu Slow Food online edukaciju - Alati za valorizaciju bioraznolikosti.

Slow Food International i Udruga Istarsko – Ekomuzej iz Vodnjana u sklopu projekta: „Slow Food na djelu: mladi i budućnost poljoprivredne baštine u Hrvatskoj“ razvijaju strategije koja čuva eno-gastronomsku baštinu i poljoprivredno-prehrambenu bioraznolikost teritorija. Pridružite nam se u izgradnji novih mogućnosti razvoja turizma kroz eno-gastronomsku baštinu.

Pridruži nam se, postani aktivan i odgovoran za budućnost očuvanja bioraznolikosti u našoj zajednici:

https://www.fondazioneslowfood.com/en/what-we-do/the-ark-of-taste/

Program online edukacija

 

Arka Okusa

29.04.2021. u 18:00h
  • Slow Food: predstavljanje i ciljevi
  • Što trebate znati o Slow Food i bioraznolikosti
  • Projekti Slow Food kao alati za obranu bioraznolikosti
  • Projekt Slow Food Prezidij (Slow Food Presidia)
  • Savez Slow Food kuhara (Slow Food Alleanza dei cuochi)
  • Slow Food putovanja (Slow Food Travel)

Aktivnost je provedena uz potporu Dobrotvornog fonda Intesa Sanpaolo.

Ova je edukacija umrežena s projektom RWSFF - Rural Women to Sustainable Food and Farming - Svježa hrana od farme do stola koji se sufinancira iz programa Erasmus + Europske unije - za akciju KA2 Strateška partnerstva na polju obrazovanja odraslih.

Edukacijom želimo pozvati, povezati se i podržati žene poduzetnice u ruralnoj sredini, omogućiti im prostor za suradnju, prilike i inicijative kako bi olakšali pozitivne, održive promjene i napretke u njihovom životu i zajednicama.

Mreža potiče zapošljivost, društveno-obrazovni i osobni razvoj, sudjelovanje u građanskom i društvenom životu, poboljšanje jezičnih vještina, poduzetničkog razmišljanja, kritičkog razmišljanja i kreativnosti, te progresivnih vještina u područjima koja su strateška za pametni ekonomski i društveni napredak.